Marketingcommunicatie

Het vormgeven van communicatiemiddelen heeft voor ons maar één doel: de communicatie bevorderen. Een goed ontwerp brengt de juiste boodschap op de juiste wijze bij de juiste mensen over. Het leidt tot een verzorgd, verantwoord vormgegeven product met de juiste balans tussen esthetiek en doelmatigheid.

In die balans schuilt de uitdaging voor de ontwerpers van Yulilive. Bij een vooral informatieve boodschap staan helderheid en begrijpelijkheid voorop. Als het om sfeer en emotie gaat, spelen beelden en kleuren een belangrijkere rol. Bij het ontwerpen van formulieren gaat het daarentegen juist weer om pure functionaliteit. De kunst is om op basis van het brede arsenaal van middelen precies die vormgeving te creëren, die de boodschap maximaal ondersteunt, zodat de kern van wat u wilt overdragen bij de ontvanger blijft hangen.

Dat neemt niet weg dat wij binnen dat kader van functionele eisen zo onze voorkeuren hebben. Ontwerpen blijft voor een deel een ambachtelijk vak en de hand van een ontwerper mag van ons best zichtbaar zijn. Werp een blik in onze portfolio, kijk naar het werk dat wij voor onze klanten maken. En zie waar die visie in de praktijk toe leidt.