Wat wij doen

… voor marketingcommunicatie, public relations en design …

De doelstellingen van de opdrachtgever zijn voor Yulilive bij elk communicatieproject de maatstaf waaraan alle beslissingen worden gemeten. Wij kijken vanuit úw perspectief, stellen ons op als een verlengstuk van úw communicatieafdeling. Wij richten ons op het effect dat u wilt bereiken en selecteren de middelen die daar het beste bij passen.

Wij zijn allround en beschiken over de kennis om de instrumenten te kiezen, die het grootste rendement opleveren. Een brochure produceren, een persbericht opstellen of een evenement ontwikkelen en organiseren: als wij ervan overtuigd zijn dat het de juiste actie is, doen wij het met volle inzet en plezier.

Onze adviesfunctie – bijvoorbeeld bij het omzetten van bedrijfs-, marketing- en/of communicatiedoelstellingen in een communicatieplan en/of communicatiestrategie – is één van onze kerndeskundigheden. Maar wij zijn niet alleen een adviesbureau; onze plannen zijn er om uitgevoerd te worden. Daarbij maken wij gebruik van drie uitvoerende disciplines: marketingcommunicatie, public relations en design – altijd in een zinvolle onderlinge samenhang.