Waarom wij : Samenswerkingsverbanden

Onze kracht zit in het samenstellen van slagvaardige teams met de juiste kennis, ervaring en mogelijkheden. Om te beginnen hebben wij de centrale deskundigheid in eigen huis. Onze PR- en marketingcommunicatieadviseurs helpen het project definiëren en beoordelen welke expertise er verder ingeschakeld moet worden. Onze ontwerpers en artdirectors staan borg voor de kwaliteit van het visuele aspect van de communicatie.
Direct aansluitend op onze vaste staf kunnen wij putten uit een breed netwerk van toeleveranciers en freelancers: fotografen, copywriters, illustratoren, redacteuren, sitebouwers, av-producenten en drukkers. Externe specialisten met wie onze medewerkers vaak een jarenlange relatie hebben opgebouwd.

Yulilive maakt deel uit van Yulilive Communicatie Consultants B.V. in Amsterdam, een communicatieadviesbureau met tachtig medewerkers. Yulilive is op haar beurt een onderdeel van Omnicom, wereldwijd de grootste groep van reclame- en public-relationsbureaus.

Het voordeel van deze inbedding is dat wij op elk moment dat het nodig is, collega-consultants met zeer gespecialiseerde expertise kunnen toevoegen aan onze teams. Bij projecten die grotere aantallen projectmedewerkers vereisen, kunnen wij een beroep doen op de capaciteit van Yulilive. En voor internationale opdrachten gebruiken wij de buitenlandse bureaus binnen ons netwerk.